Onze specialiteiten

ONZE SPECIALITEITEN

COPPA

Wat: malse hamsoort afkomstig van de nek en schouder van het varken, die wordt droog gepekeld en gekruid. Je herkent coppa aan zijn mooie rode vlees dat doortrokken is met witte vetaders.
Smaak: vrij sterke, kruidige smaak.
Hoe serveren: in dunne plakjes als aperitiefhapje of, in dunne reepjes, verwerkt in een pasta.

PANCETTA

Wat: Brasvar spek, afkomstig van de varkensbuik, dat gemiddeld 8 weken  aan de lucht wordt gedroogd. Het vlees wordt gekruid met een mix van specerijen.
Smaak: mild, zacht kruidig, met een zoete toets.
Hoe serveren: rauw, als aperitiefhapje , of als smaakmaker in pasta’s, op pizza’s of om vlees en gevogelte extra smaak te geven.

PORCHETTA

Wat: Italiaans gerecht uit Toscane. Buikspek opgerold rond ribstuk gebraad, gekruid met zuiderse kruiden. Wordt traag gegaard gedurende 9 uur, daarna kort afgebakken.
Hoe serveren: heerlijk op een ciabatta broodje of als tapas gerechtje.

PASTRAMI

Wat: In huis gepekelde, gekruide, gebakken rosbief
Hoe serveren: in een slaatje of als hapje, eventueel in combinatie met foie gras 

AMBACHTELIJKE GEROOKTE KIPFILET

Wat: 100% puur gepekelde, gerookte en gebakken kipfilet
Hoe serveren: op de boterham of in een slaatje
 

ONZE FOLDER

CONTACT

ADRES

Constant Permekelaan 29
8490 Jabbeke

TELEFOON

+32 50 81 54 05

OPENINGSUREN

Ma Gesloten
Di – Vr 8u00 – 12u30 & 14u00 – 18u30
Za 8u00 – 12u30 & 13u30 – 17u00
Zo 8u00 – 12u30