Onze specialiteiten

ONZE SPECIALITEITEN

GEMENGD GEHAKT

Wat: Ons lekker gehakt is een veelzijdig product dat u voor tal van bereidingen kan gebruiken en door zijn eenvoudige samenstelling is het ideaal geschikt om te bakken of te braden. Ons recept is al 25 jaar ongewijzigd en vormt de ideale basis voor zowel jouw eigen bereidingen als onze creaties in de toonbank.
De keuze van het vlees is vanzelfsprekend allesbepalend voor het eindresultaat. Bij Keurslagerij Hanne gebruiken we enkel Belgisch Brasvarkens vlees voor de bereiding van gehakt. Vlees dat in Nevele geteeld en verzorgd wordt met respect voor mens, dier en milieu.
Daarnaast zorgen onze medewerkers in het atelier voor een correcte bereiding, volgens de regels van de kunst.
  • Gemengd gehakt dagelijks verkrijgbaar
  • Kalfsgehakt dagelijks verkrijgbaar
  • Kippengehakt verkrijgbaar op dinsdag en donderdag 

BELGISCH WITBLAUW RUNDSVLEES

Wat: Het Belgisch witblauw ras is de trots van de Belgische boeren. En het genot voor de klant. Het wordt gekenmerkt door mals, sappig en smaakvol vlees met zeer weinig vet, waardoor het erg gezond is.
Het Belgisch witblauw ras wordt geroemd om zijn dubbele bespiering wat resulteert in een imposante spiermassa wat een excellente vlees-vetverhouding oplevert. Doordat het een zeer lage methaanuitstoot per kilogram geproduceerd vlees heeft, is het ook een van de meest ecologische rassen die er zijn.
Bovendien is het vlees niet alleen mager, maar ook cholesterolarm en het heeft van alle rundvlees de meeste onverzadigde vetzuren.

COPPA

Coppa 1
Wat: Malse hamsoort afkomstig van de nek en schouder van het varken, die wordt droog gepekeld en gekruid. Je herkent coppa aan zijn mooie rode vlees dat doortrokken is met witte vetaders.
Smaak: vrij sterke, kruidige smaak.
Hoe serveren: in dunne plakjes als aperitiefhapje of, in dunne reepjes, verwerkt in een pasta.

ENTRECOTEBURGER

keurslager-hanne-entrecoteburger
Wat: Rundsburger van 100% entrecote vlees. Een keer iets anders dan gewoonweg burgers van gehakt. Het lijkt misschien zonde om een mooi stukje vlees als entrecote tot burgers te verwerken, maar het geeft een heerlijk resultaat!
Hoe serveren: Ideaal voor op de barbecue of grill maar kan evengoed in de pan.

PASTRAMI

Wat: In huis gepekelde, gekruide, gebakken rosbief
Hoe serveren: in een slaatje of als hapje, eventueel in combinatie met foie gras 

AMBACHTELIJKE GEROOKTE KIPFILET

Wat: Kipfilets gerookt op beukenhout. Een heerlijk ambachtelijk product dat we zelf vervaardigen. De kipfilets worden eerst gepekeld en dan ingewreven met een eigenzinnige kruiden- en specerijenmengeling. Vervolgens worden ze koud gerookt op beukenhout. Dit geeft het vlees een heerlijk delicate rooksmaak. Daarna worden de kipfilets traag gegaard. Zo krijgen we sappig en mals vlees met een heerlijke smaak. Je kan de sneetjes op een broodje eten, of gebruik de stukjes om jouw salade met kip extra punch te geven.
Hoe serveren: op de boterham of in een slaatje
 

DROGE WORST

Wat: Het paradepaardje van Chris! Puur vakmanschap! In huis bereide droge worst van Brasvar varkensvlees, die niet als de klassieke droge worst in kleine worstjes afgevuld wordt. Hierdoor droogt de worst veel trager en bewaart hij langer. Een ander voordeel is dat u zelf bepaalt hoe groot u uw stuk droge worst wenst.
picture-lightbox-15978365269036631365f3d0cee96704

VLEESSALADE

Wat: Dagelijks vers, huisgemaakte salade van gekookte beenham, gelijkmatig versneden in julienne met een weinig augurk en mayonaise.
5L1A3986

PORCHETTA

Wat: Italiaans gerecht uit Toscane. Buikspek opgerold rond ribstuk gebraad, gekruid met zuiderse kruiden. Wordt traag gegaard gedurende 9 uur, daarna kort afgebakken.
Hoe serveren: heerlijk op een ciabatta broodje of als tapas gerechtje.
5L1A4010

KALFSBLANQUETTE

ONZE FOLDER

ADRES

Constant Permekelaan 29
8490 Jabbeke

TELEFOON

+32 50 81 54 05

OPENINGSUREN

Ma Gesloten
Di  8u00 – 12u30 & 14u00 – 18u30
Wo 8u00 – 12u30 & 14u00 – 18u30
Do 8u00 – 12u30 
Vr 8u00 – 12u30 & 14u00 – 18u30
Za
8u00 – 17u00

Zo Gesloten
BTW: 0769 517 628

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?